Flame Prevent heeft zeer mooi onderhoudscontract gegund gekregen


0

Onderhoudscontract Meppelerdiepsluis

Zeer trots kunnen we melden dat Flame Prevent het onderhoudscontract Meppelerdiepsluis gegund heeft gekregen aan alle elektrische en veiligheid technische installaties.

Flame Prevent en haar partner Concept Elektro zullen het onderhoud uitvoeren aan de gehele besturing van zowel de nieuwe brug alsmede de schutsluit in Zwartsluis.

Flame Prevent is er van overtuigd dat door de jarenlange samenwerking met Concept Elektro dit een succes zal zijn voor Rijkswaterstaat en Strukton Reef.

Daar het object Meppelerdiepsluis van essentieel belang is voor zowel de scheepvaat alsmede het wegverkeer dient de betrouwbaarheid van het door Reef in samenwerking met Flame Prevent Interim Management gebouwde brug en schutsluis in de topstaat te blijven zoals deze is opgeleverd.

Om dit te realiseren is betrouwbaarheid en kwaliteit vereist welke Strukton Reef Infra heeft gevonden in Flame Prevent. Flame Prevent heeft aangetoond dat samen met Concept Elektro accuraat, flexibel, kundig en betrouwbaar te zijn. Wij zijn daarom Reef infra dankbaar voor het gunnen van dit contract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *