Uitbesteden opgeleid persoon/ Beheerder BMI taken


Bedrijfsrisico beperken door uitbesteding:

opgeleid persoon/ Beheerder BMI taken

Conform de wetgeving dienen alle installaties in correcte staat van onderhoud te zijn.

dit is tevens van toepassing op oa;

 

– Geëiste en gecertificeerde brandmeldinstallatie

– Geëiste maar niet gecertificeerde brandmeldinstallatie

 


 

Vele bedrijven kozen ervoor om hier mensen voor op te leiden. Dit doen wij al meer dan 10 jaar. Wij zijn gecertificeerd volgens het NIBHV als docenten en examinator.

Maar steeds meer constateren wij dat de beheerderstaken niet of nauwelijks worden uitgevoerd. Het niet uitvoeren van deze taken zal er op termijn voor zorgen dat de gebruikersgunning zal worden ingetrokken.

De ervaring leert ons dat de OP-taken bij de dagelijkse taken worden gedaan. Dit blijkt een situatie te creëren die voor de gebruiker alsmede de gemeente onhoudbaar te worden. Maar wij kunnen dat voor u oplossen! De taken zullen volledig volgens de NEN2654-1 worden uitgevoerd.

Onze ervaren mensen zorgen voor uw veiligheid! Met veel passie en liefde voor het vak voeren wij de beheerderstaken voor u uit.

Wij dagen u uit de kosten die u maakt met uw eigen personeel te vergelijken met een door ons gemaakte aanbieding. U zult tot de conclusie komen dat het aan ons uitbesteden van deze taken niet alleen beter is, maar ook veel voordeliger dan dat u het zelf uitvoert.

Flame Prevent zal de taken conform de NEN 2654-1 uitvoeren. Dit doen we 11 keer per jaar aangezien de 12e keer door de onderhouddeskundige wordt uitgevoerd. De taken kunnen wij landelijk uitvoeren.

Nee dus snel contact met ons op en wij ontzorgen. Neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Neem contact met ons op

Wanneer u onderstaand formulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Naam:*
E-mail:*
Telefoonnummer:
-
Bedrijf:
Onderwerp:*
Omschrijving:

* Indicates required fields

Beheerder BMI nodig? Flame Prevent.